ACŢIUNI / ANUNTURI / INFORMĂRI

RETUR DEFECTE MAGAZINE PARTENERE

Pentru returnarea produselor cu defecte constatate in perioada de garantie (30 de zile, numai daca au fost respectate instructiunile de folosinta: curatire si cremuire odata dupa 2 sau 3 purtari si purtarea alternativa a mai multor perechi pentru asigurarea perioadei de repaus si refacere), conform legislatiei in vigoare,  CONSUMATORUL are obligatia sa prezinte produsul in ambalajul original insotit de bonul fiscal de vanzare cu talonul de garantie.  

La punctul de achizitie, impreuna cu consilierul de vanzari, CONSUMATORUL trebuie sa intocmeasca un proces verbal de constatare a defectelor in care este obligatoriu sa fie mentionate datele de identificare conform cartii  de identitate ale consumatorului, codul de identificare al produsului si data cand a fost achizitionat, defectele constatate, motivele invocate si data returnarii produsului. 

Termenul legal pentru rezolvarea reclamatiei este de 15 zile de la data prezentarii catre producator.  Solutia data in acest caz este una care respecta legislatia pentru astfel de situatii. In cazul in care se solicita RAPORT DE EXPERTIZA SI EVALUARE A DEFECTELOR, contravaloarea acestuia cade in sarcina CONSUMATORULUI.

Numai pentru produsele care prezinta defecte care cad in sarcina producatorului si in exploatarea carora s-au respectat instructiunile de folosinta, contravaloarea produsului si a RAPORTULUI DE EXPERTIZA SI EVALUARE A DEFECTELOR, impreuna cu solutia de reparatie, vor fi suportate de producator.

Rugam toate magazinele ca la fiecare sfarsit de sezon sa returneze catre noi defectele.

Pentru produsele mai vechi de 2 ani nu se asigura garantie de folosinta si nu se face retur pentru defecte.

    

© 2013 Johnny Shoes. Toate drepturile rezervate.
Contact pentru persoane juridice
Telefon/Fax: +40256 274 019
Mobil: +40744 663 489;
+40748 063 489
officejohnnyshoes@gmail.com
office@johnny-shoes.com