BRANDUL Johnny Shoes

Cine suntem?

Suntem o companie din domeniul producţiei şi distribuţiei de încălţăminte care concepe, prezintă şi contractează pentru fiecare stagiune colecţii de încălţăminte.

Suntem o companie românească construită pe suport şi logistică italiană, cu o reputaţie de firmă inovatoare şi o cultură dinamică.

Ce facem?

Prin înfiinţarea şi consolidarea brandului Johnny Shoes, compania are ca obiectiv identificarea, dimensionarea si satisfacerea nevoii de consum încălţăminte de pe piaţă, oferirea unor produse de înaltă calitate şi imagine, ce pot să asigure consumatorului permanent: sănătate prin calitatea materialelor, comfort prin alegerea calapodului, tocului, talpii si implinire cu bucurie data de satisfactia prin imagine unde eleganta, stilul trandy si personalizat este opera de creativitate a unor profesionisti cu statut de experti.

Furnizăm încălţăminte clienţilor cu magazine care o comercializează en-detail: saboţi, sandale, pantofi, ghete şi cizme din gama fashion, clasic, elegant şi comfort pentru toate grupele de vârstă la femei si bărbati.

Ce fel de materiale si manoperă folosim?

Materialele şi reperele care intră în componenţa produselor noastre sunt în totalitate de origine ITALIA cu certificat EURO.

Fazele şi operaţiile cuprinse în procesul tehnologic de execuţie au loc în EUROPA, preponderent în ITALIA şi ROMÂNIA.

Concepţia produsului se execută în modelării ITALIENE.

Incaltamintea Johnny Shoes are:

  • feţe din piele naturală de viţel, prelucrată vegetal, atât la exterior cât şi la interior, unde căptuşelile de piele nu sunt tratate chimic pentru fixarea pigmentului şi în acest caz se pierde usor din culoare la primele purtari, însă porii rămân deschişi pentru a permite respiratia piciorului;
  • tălpi moi şi uşoare ce pot fi din: piele, tunit, poliuretan, vibram, plută naturală, TR sau PVC îmbrăcat în piele;
  • tocuri preponderent aplicate (fixare mecanică) îmbrăcate în piele, necesita intretinere prin cremuire şi protejate de flec, executat din materiale cu propietati antisoc;
  • branţuri ce au formă anatomică cu tehnologii de comfort sau îmbunătăţire a circulaţiei sangvine (antistres, reflexomasaj).
© 2013 Johnny Shoes. Toate drepturile rezervate.
Contact pentru persoane juridice
Telefon/Fax: +40256 274 019
Mobil: +40744 663 489;
+40748 063 489
officejohnnyshoes@gmail.com
office@johnny-shoes.com